RAFTURI PENTRU PALETI

Având în vedere că depozitarea mărfurilor se face în multe industrii pe paleți standard, sistemele de rafturi pentru paleți sunt de nelipsit din intralogistică. La o primă vedere rafturile diferiților furnizori nu diferă prea mult. Cu toate acestea, rafturile de paleți de la SSI Schäfer au reușit să-și formeze un renume pe această piață extrem de competitivă. Factorul decisiv aici este pachetul complet de rafturi, accesorii si service.

 

Cererile pentru rafturile de paleți sunt mari: acestea trebuie să fie stabile și robuste, versatile și extensibile, de lungă durată și sigure. Motive întemeiate pentru a nu lăsa achiziționarea rafturilor de paleți la voia întâmplării.

 

Consultanţii noştri determină împreună cu dumneavoastră care este opțiunea cea mai potrivită și vă însoțesc de la început prin toate fazele proiectului. Oferim rafturi cu traverse longitudinale și cu traverse pe diagonală, depozit pentru depozitare cu adâncime simplă sau dublă. Depozite cu alei înguste sau late. Gama nastră de produse conține și rafturi pentru sarcini de ramă de până la 30t și sarcini de traversă de până la 4,5t.

 

La aceasta se adaugă o serie de componenete suplimentare, cum ar fi:

 

Traverse pentru tamburi

Podele retractabile

Grilaje metalice

Protecții de ramă

Opritor în spate pentru paleți

Plase metalice pentru spatele rafturilor

 

Gama noastra de rafturi pentru paleti

Rafturi mobile pt paleti

Sisteme de rafturi inalte

Cutii si lazi

Sisteme conveioare

Despre noi

Informatii si noutati

Contact

SERVICE SYSTEMS

INTERNATIONAL

SERVICE SYSTEMS

 INTERNATIONAL

Tel: +40332-440-828/0723-243-257

email: office@schaefer.ro

PARTENER SI REPREZENTANT

Str.Sararie 216,Iasi Romania

Reg Comertului J22-1228-92

Cod Fiscal RO1974288